• Bedankt voor uw interesse in het lidmaatschap voor de Landelijke Vereniging POH-GGZ. Via onderstaande knop wordt u doorgeleid naar het aanmeldformulier.

  Na het invullen van dit aanmeldformulier zult u per e-mail een bevestiging ontvangen, waar een machtigingsformulier voor automatische afschrijving van de lidmaatschapskosten is blijgesloten. Uw lidmaatschap zal na ontvangst van dit ingevulde document worden goedgekeurd.

  Verdere details staan vermeld in de bevestigingsmail.

  Prijs lidmaatschap per 1 januari 2018: 135.00 EUR per jaar (excl. eenmalige inschrijfkosten van 25.00 EUR)

 • Hartelijk dank voor uw interesse in het kwaliteitsregister van de Landelijke Vereniging POH-GGZ. Via onderstaande knop wordt u doorgeleid naar het aanmeldformulier.

  Na het invullen van dit aanmeldformulier zult u per e-mail een bevestiging ontvangen, waar een machtigingsformulier voor automatische afschrijving van de inschrijfkosten voor het Kwaliteitsregister LV POH-GGZ is bijgesloten. Uw inschrijving zal na ontvangst van dit ingevulde document in gang worden gezet. Checkt u van tevoren wel in artikel 5 van het Reglement Kwaliteitsregister of u voldoet aan de criteria voor inschrijving: http://www.poh-ggz.nl/accreditatie/kwaliteitsregister

  Verdere details staan vermeld in de bevestigingsmail.

  Prijs inschrijving Kwaliteitsregister: 80.00 EUR per jaar. U betaalt geen extra administratiekosten bij inschrijving.

Social Media

facebook-3-64linkedin-3-64

twitter-64youtube-64

Contact

Landelijke Vereniging POH-GGZ
Postbus 39
8600 AA Sneek

Lid worden?

Wilt u lid worden van de Landelijke Vereniging POH-GGZ? Klik dan hier om u aan te melden.