Rouwretraite 29 september tot en met 6 oktober te Spanje

Rouwretraite

Wij willen graag de POH-ers bekend maken met ons volgende aanbod!

Ieder voor- najaar organiseren Sineke Janssen en Leoniek van der Maarel de Rouwretraite "Verlies en Verandering" voor volwassenen in Javéa aan de Costa Blanca in Spanje! Onze eerstvolgende Rouwretraite is in mei, waarvoor geen aanmeldingen meer mogelijk zijn én van 29 september tot en met 6 oktober.

We beginnen en eindigen op een zaterdag, 7 dagen en nachten.

Deze rouwretraite wordt begeleid door twee deskundige rouw- en traumatherapeuten en is bedoeld voor volwassenen, die afscheid hebben moeten nemen van hun dierbare echtgenoot/echtgenote, partner, vriend of vriendin, ouder of kind.

Nadat u een client(e) heeft verwezen nemen wij contact op met client(e) óf kan client(e) het initiatief nemen om contact op te nemen. Wij plannen een intakegesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar, spreken we over het verlies en de invloed van het verlies op het dagelijks functioneren. We vragen naar de motivatie van client(e) om aan de groep deel te nemen en bespreken de verwachtingen van client(e). We bekijken of de groep helpend kan zijn of dat een individueel traject meer passend is. Wij vragen client(e) of zij/hij akkoord gaat opgenomen te worden in de deelnemerslijst. Het doel hiervan is dat ieder de mogelijkheid heeft om elkaar te benaderen en afspraken te maken over gezamenlijk te reizen en/of samen een auto te huren.

De rouwretraite is op een vaste locatie in Villa ‘El Nido’ in Javéa aan de Costa Blanca en is een volledig verzorgde week. De tuin rondom Villa ‘El Nido’ grenst aan een beschermd natuurgebied dat volop mogelijkheden biedt tot wandelingen.

De villa met omringende tuin geeft voldoende ruimte om samen te zijn maar ook om je eigen plek te zoeken, siësta te houden en/of een duik te nemen in het zwembad. De tuin is de plek voor ontspanning en ontlading na het werken in de ‘Kring’. De ‘Kring’ is de ruimte waar de groep twee keer per dag onder onze deskundige begeleiding bijeenkomt om te werken aan het proces van rouwen.

Wij werken aan de hand van twee rode draden: het innerlijk aanpassingsproces - van binnen naar buiten - en de aanpassing aan de veranderde realiteit - van verleden naar heden naar toekomst. In de visualisaties worden thema’s dieper uitgewerkt en ontdekkingen gedaan die m.b.v. creatieve materialen zichtbaar worden gemaakt en door ieder in de groep gedeeld.

Wij hebben zeer positieve ervaringen in het werken met de groep.

De groep stimuleert, activeert, luistert, spreekt en deelt de gevoelens, zij is krachtig en maakt sterk.

De kosten van deze week zijn, afhankelijk van de prijs van de accommodatie in die week rond de 1150 €, inclusief 7 overnachtingen, alleen of met twee personen op een kamer of in het penthouse, 7x ontbijt, 5x lunch, 6x diner met twee flessen wijn, 6x ‘vroege Vogels’, waaronder yoga, aquafitness, fitness en/of wandelen, auto voor vervoer met ‘chauffeur’, materiaalgebruik in ‘de Kring’, kok en therapie-uren.

Deze prijs is exclusief de vlucht, vervoer van en naar de luchthaven, verzekeringen, lunch en diner op de woensdag en persoonlijke uitgaven.

De kosten van de therapie uren kunnen afhankelijk van de aanvullende verzekering van de deelnemer (voor een deel) worden teruggevraagd.

Wilt u weten hoe onze deelnemers de rouwretraite in oktober 2017 hebben ervaren? Lees dan de reviews op de website www.sinekejanssen.nl, onder het kopje ‘wie zijn wij’.

U kunt ook onze websites bezoeken: www.sinekejanssen.nl en/of www.rouwretraite.nl of ons bellen voor meer informatie:

Sineke Janssen: 06-26368437

Leoniek van der Maarel: 06-21807653

Social Media

facebook-3-64linkedin-3-64

twitter-64youtube-64

Contact

Landelijke Vereniging POH-GGZ
Postbus 39
8600 AA Sneek

Lid worden?

Wilt u lid worden van de Landelijke Vereniging POH-GGZ? Klik dan hier om u aan te melden.