Hoe kan ik inloggen op het besloten deel van de website?

Lidmaatschapsnummer

Om te kunnen inloggen op het besloten deel van de website heeft u uw lidmaatschapsnummer nodig. Wanneer u inlogt op de website, komt u op uw profielpagina, waar u het lidmaatschapsnummer niet kunt missen.

Uw gebruiksaccount op de website

Uw gebruikersnaam is gelijk aan het e-mailadres waarmee u zich heeft ingeschreven.

Met behulp van de onderstaande link kunt u uw persoonlijke wachtwoord instellen, waarna u toegang heeft tot het besloten deel van de website. Opvragen persoonlijk wachtwoord.

Bij vragen met betrekking tot de website, kunt u altijd contact opnemen met de webdesigner via de mail.

Social Media

facebook-3-64linkedin-3-64

twitter-64youtube-64

Contact

Landelijke Vereniging POH-GGZ
Postbus 39
8600 AA Sneek

Lid worden?

Wilt u lid worden van de Landelijke Vereniging POH-GGZ? Klik dan hier om u aan te melden.