POH-GGZ

Landelijk congres Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten 2021

Terug naar agenda overzicht
Landelijk congres Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten 2021

Op 1 oktober 2021 organiseert NOLK alweer voor de 5e keer het landelijk congres Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten. Evenals de vier voorgaande succesvolle congressen zal ook dit jaar een gevarieerd programma worden aangeboden met topsprekers uit binnen- en buitenland. We hebben meerdere keynotes en er zijn 2 rondes met in totaal 15 workshops/mini-symposia waarin dieper op bepaalde thema’s, behandelmethodes of onderzoeken wordt ingegaan.

Datum: 1 oktober 2021

Locatie: Online

Doelgroep: Het congres is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, huisartsen, bedrijfsartsen, medisch specialisten zoals neurologen, revalidatieartsen, internisten, etc., als ook managers en bestuurders van instellingen die zorgprogramma’s bieden aan patiënten met SOLK. Ook zij die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines, als ook medisch adviseurs van zorgverzekeraars of sociale verzekeringsinstanties zijn van harte welkom.

Inschrijving:
Tot 15 juli 2021: € 250 (NOLK leden) € 295 (niet leden)
Vanaf 15 juli 2021: € 300 (NOLK leden) € 345 (niet leden)
NOLK leden zijn:
• Lidprofessionals: individuele leden die een contributie van 50 euro per jaar betalen
• De officiële vertegenwoordigers van instellingen die lid zijn (via het ‘gewone lidmaatschap’).
Een instelling mag 1 vertegenwoordiger voor het NOLK tarief laten deelnemen.
Zie voor info over lidmaatschap de website of neem contact op met NOLK via info@nolk.info.

Accreditatie: Een actueel overzicht van de verenigingen waar accreditatie wordt aangevraagd vindt u op de congreswebsite.

Aanvullende informatie: Voor meer informatie over het Landelijk congres Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten 2021 verwijzen wij u naar de congreswebsite. In geval van vragen kunt u contact opnemen met registrations@congresscare.com.