Anders pak je toch gewoon een goed boek?

Vandaag de dag kampen steeds meer cliënten met een burn-out. Als praktijkondersteuner kun je het verschil maken tijdens iemands herstel. Wil je je deskundigheid over burn-out op een snelle en makkelijke manier vergroten? Lees dan het tragikomische boek Anders pak je toch gewoon een goed boek?

“Aanrader voor professionals in de GGZ” 
“Zeker een aanrader voor huisartsen en professionals die in de GGZ werkzaam zijn maar ook voor patiënten met dezelfde klachten. Wat een duidelijke omschrijving, geeft dit boek, van het proces waarin iemand met burn-out verkeert: de worstelingen, de dankbaarheid voor successen die hoe klein ze ook mogen lijken, heel groot en betekenisvol kunnen zijn. Als professional kun je met behulp van dit boek wellicht een beetje beter naast de patiënt staan want het is een langdurig proces dat veel geduld vraagt.”(Martine Bolhaar, psychiater)
 
 “Ontwapend over haar angsten”
“ Ik heb het boek met veel plezier gelezen en ook erg meegeleefd. Daardoor kon ik het moeilijk wegleggen! Knap hoe de schrijfster heel dicht bij zichzelf blijft en ontwapenend schrijft over de angst, onzekerheid en worstelingen die bij burn-out horen. Omdat ze dit met zoveel humor doet, blijft het licht”.
 (Ria Bijvoet, psychosociaal therapeut)

“Prettig leesbaar”
“In twee rukken uitgelezen. De dagboekvorm maakt dat het prettig wegleest. Kim weet met haar enorme humor het onderwerp burn-out, angststoornis en paniekaanval goed te omschrijven.”(Dirk-Jan Timmer, directeur)

Nu als cadeautje zonder verzendkosten met de kortingcode: POH2022 Bestel hier >>

Kim de Lange is trainer, schrijver en coach. Ze traint zorgprofessionals in Peer Support, signaleren van stress & goede zelfzorg.

Meer nascholingen