Juridische hulp


Om iets te kunnen betekenen in de juridische vragen die de LV POH-GGZ binnenkrijgt, is de LV POH-GGZ een samenwerking aangegaan met Croon Davidovich Advocaten.
 
Croon Davidovich Advocaten is al sinds jaar en dag actief in de gezondheidszorg en is gespecialiseerd in een diversiteit aan rechtsgebieden waaronder: arbeidsrecht, verenigingsrecht, vastgoed- en huurrecht, bestuursrecht, en aansprakelijkheidsrecht.
 
Vanaf 1 december 2016 is er een samenwerking tot stand gekomen tussen onze vereniging en de advocaten van Croon Davidovich. Vanaf dat moment is Croon Davidovich hèt aanspreekpunt voor alle juridische vragen van het bestuur en van leden van de LV POH-GGZ.


Wat kan Croon Davidovich voor leden van de LV POH-GGZ betekenen?

 Croon Davidovich biedt leden een juridisch portaal. Dit betekent concreet dat leden tijdens kantooruren telefonisch contact kunnen opnemen met de advocaten van Croon Davidovich om al jullie juridische vragen voor te leggen.
 
 De eerste vijftien minuten van dit telefonische contact zijn voor leden kosteloos. Mocht blijken dat de beantwoording van vragen meer tijd kost, dan kun je daarover rechtstreeks en tegen gereduceerde tarieven afspraken maken met de advocaten van Croon Davidovich. Deze kosten dient een lid dan zelf te betalen.
 
 Bekijk de website voor meer informatie.