17 Nov 2022

Ben jij ZZP-er? Dan is de LV POH-GGZ ook voor jou heel waardevol! ⬇️

Sind november is Jörgen Spit gestart als voorzitter van de ZZP-commissie. Hij gaat onze ZZP-commissie actueel houden. Zo willen we met de LV POH-GGZ uiteindelijk een compleet platform worden voor ZZP-ers, zodat ook zij met al hun vragen bij ons terecht kunnen en zich als zzp Poh ggz verder inhoudelijk kunnen ontwikkelen.

Wie is Jörgen Spit?
“Ik ben in 1996 begonnen als leerling psychiatrisch verpleegkundige in Amersfoort. Daarna heb ik binnen diverse instellingen gewerkt. Vanaf 2009 ben ik naast programmaleider mantelzorg binnen de afdeling preventie gestart als manager preventie en eerste lijns zorg. Binnen die functie was een van de taken om een bv Poh ggz te starten zodat medewerkers als Poh ggz binnen de huisartsenpraktijken konden werken. Sindsdien ben ik betrokken gebleven bij de verdere ontwikkeling van GGZ binnen de huisartsenpraktijk.

Ik werk nu als ZZP POH-GGZ in enkele huisartsenpraktijken. Samen met mijn vrouw zijn we Fortico gestart waarin we trainingen geven binnen zorg, onderwijs en management in Oplossingsgericht werken en Denken.

“Mijn overtuiging"
Als Oplossingsgerichte POH-GGZ, trainer en coach geloof ik in de veerkracht van mensen en organisaties. Het streven wat zij hebben om meer resultaat, welzijn en plezier te bereiken in werk en leven ongeacht de situatie waarin zij verkeren. 

Meer nieuws