13 okt 2017

Vacature: deelname aan de CK en de AC van de LV POH-GGZ

- Bericht van de CK en AC van de LV POH-GGZ - 

Dag allemaal,

Het Kwaliteitssysteem, dat we hebben opgezet vanuit de LV POH-GGZ, groeit momenteel erg hard.

Steeds meer collega's zijn ingeschreven en steeds meer aanbieders van scholingen laten bij de LV POH-GGZ hun aanbod accrediteren. Dat is een goede zaak!
Ook de instellingsaccreditatie neemt grotere vormen aan.

Daarbij is het zo, dat steeds meer zorgverzekeraars geïnteresseerd raken in het Kwaliteitsregister en dat men overweegt om dit verplicht te gaan stellen voor iedere werkzame POH-GGZ.

Kortom: Serious Business!

We kunnen dus heel goed actieve POH's-GGZ gebruiken die zich willen inzetten voor de Commissie Kwaliteitsregister (CK) en de Accreditatiecommissie (AC).

Als jij (of een collega die je kent) het leuk vindt om zich bezig te houden met het beoordelen van nascholingen, het visiteren van instellingen of het verfijnen van het Kwaliteitsregister voor POH-GGZ, dan zou het heel mooi zijn als je je hiervoor zou willen inzetten.

Je kunt dan je sollicitatiebrief en CV opsturen naar e.kersbergen@poh-ggz.nl

Het is wel van belang dat je lid bent van de LV POH-GGZ en werkzaam bent als POH-GGZ.

Als beloning ontvang je veel inspiratie in een enthousiaste commissie en vergoot je je carrièreperspectieven. Daarbij krijg je in ieder geval een vrijwilligersvergoeding voor het werk en een onkostenvergoeding.

Dus als je hiervoor voelt, laat dit dan snel weten, zodat we zo snel mogelijk met meer mensen dit groeiende werk kunnen gaan oppakken!!

Meer nieuws