Webinar nieuwe CAO en gewijzigd functieprofiel

Datum: 14 oktober 2022
Tijd: 12:00 uur
ICS:

Webinar vragenuur CAO/ZZP met Frits en Kawa

 
Na een korte introductie over de lopende Cao Huisartsenzorg, staan in dit webinar jouw vragen centraal. Stel je vragen zoveel mogelijk vooraf en krijg antwoord van cao onderhandelaar Frits Henstra. Hij zet zich aan de cao tafel ook in voor de belangen van jou als POH GGZ. Hij zal dit doen samen met onze voorzitter Kawa Al Ali, die Frits ondersteunt in de cao-onderhandelingen.

Hij gaat in dit webinar ook in op de nieuwe inschaling van de POH GGZ. Sinds 1 mei 2022 heeft een deel van de POH GGZ recht op inschaling in schaal 9. Wanneer geldt schaal 8 en wanneer schaal 9? Frits Henstra gaat tot slot in op ontwikkelingen met betrekking tot de POH GGZ als zzp-er.

Zorg dat je bij dit interessante webinar bent! 


Inhoud webinar 


Benieuwd hoe het programma eruit ziet van het webinar? Lees hieronder meer.
 
  •  Cao Huisartsenzorg 2022-2023.
  • Vragen van leden
  • Herindeling POH GGZ in schaal 8 én 9
  • POH GGZ als zzp: recente ontwikkelingen


Over de sprekers

Frits Henstra is werkzaam bij Aelan Advocaten te Utrecht. Hij is advocaat sinds 1996 en houdt zich hoofdzakelijk bezig met arbeidsrecht. Frits is ook actief als mediator en cao onderhandelaar. Aan de cao tafel Huisartsenzorg behartigt hij (primair) de belangen van de POH en POH GGZ.

Kawa AL Ali is sinds 2017 de voorzitter van de landelijke vereniging POH-GGZ, sinds zijn aantreden heeft Kawa zich bezig gehouden met de CAO-onderhandelingen en ondersteunt Frits sinds de LV OH-GGZ en de NVvPO een samenwerking zijn aangegaan op dit vlak. Daarnaast werkt Kawa zelf als zzp’er in de huisartsenzorg en heeft de rekentool voor de vereniging ontwikkeld die poh’s-ggz kunnen gebruiken bij het onderhandelen over hun salaris
sprekers.png 626.68 KB
.
*alleen voor leden