Aanmelden kwaliteitsregister vanuit andere beroepsvereniging

Let op
Dit aanmeldformulier is uitsluitend voor leden van andere beroepsverenigingen. Indien u lid bent van de Landelijke Vereniging POH-GGZ kunt u zich automatisch aanmelden voor het kwaliteitsregister om de procedure te starten of u toegelaten kunt worden tot het kwaliteitsregister.

Hartelijk dank voor uw interesse in het kwaliteitsregister van de Landelijke Vereniging POH-GGZ. Via onderstaande knop wordt u doorgeleid naar het aanmeldformulier. Wanneer u geen lid bent van de LV POH-GGZ dan is het mogelijk om tegen betaling van €80,- per jaar (excl €25,- eenmalige inschrijfkosten) u aan te melden als POH-GGZ voor dit Kwaliteitsregister.
Een voorwaarde hiervoor is dat u aantoonbaar lid bent van een aanverwante (beroeps)vereniging (V&VN, NIP, BPSW/Registerplein, NVO, VGCt of NVvPO) en dat u voldoet aan de registratie-eisen.

Indien u geen lid bent van de LV POH-GGZ maar wel aantoonbaar lid van een andere beroepsvereniging en u wilt zich alleen aanmelden voor het Kwaliteitsregister van de LV POH-GGZ kunt u dit via dit aanmeldformulier doen.

U wordt dan enkel lid voor het Kwaliteitsregister en ontvangt dan ook inloggegevens.
Deze bieden u alleen toegang tot uw profielpagina en navigatie naar PE-online.
U kunt met dit type lidmaatschap geen gebruik maken van het besloten deel van de website, de rechten behorend bij lidmaatschap van de LV POH-GGZ en kan niet deelnemen aan de ALV.

Na het invullen van dit aanmeldformulier zult u per e-mail een bevestiging ontvangen, waar een machtigingsformulier voor automatische afschrijving van de inschrijfkosten voor het Kwaliteitsregister LV POH-GGZ is bijgesloten. Uw inschrijving zal na ontvangst van dit ingevulde document in gang worden gezet. Checkt u van tevoren wel in artikel 5 van het Reglement Kwaliteitsregister of u voldoet aan de criteria voor inschrijving: https://www.poh-ggz.nl/poh-ggz/kwaliteitsregister/
 
Verdere details staan vermeld in de bevestigingsmail.
 
Prijs inschrijving Kwaliteitsregister: 80.00 EUR per jaar, excl €25,- eenmalige inschrijfkosten.